lessto.dk   English version
Nu er der 20 brugere på lessto projekt

lessto

Projekt og tidsregistrering.

Simpel og nemt.
lessto projekt er lavet så simpelt som muligt, der findes masser af gode systemer som kan en helt masse. Det gør desværre tit at det bliver uoverskuligt og tager alt for lang tid at bruge.
Daglig mail.
Hver morgen kl 6:00 modtager du en mail med opgaver som har deadline i dag, i morgen og de som har overskredet deadline. I mailen vises også de opgaver uden deadline, men som har en priotet under 50. Sidst vises gårsdagens og månedens samlede timeregistrering.
Opret projekt
Når du opretter et projekt giver du det et navn, som frit kan ændres. Du angiver en kunde eller hvad det skal knyttes til. Et stort tekstfelt bruges til at beskrive hvad projektet drejer sig om.
Opret projekt opgave
Under hver projekt kan der oprettes lige så mange opgaver du ønsker. Du angiver en beskrivelse og en prioritet. Et stort tekstfelt bruges til at beskrive hvad opgaven drejer sig om og de ting og fremskridt der er med opgaven.
Tidsregisterer for projekt opgaven
Angiv dato, beskrivelse, brugte timer og fakturerbare timer. Der er ikke mange som kan huske hvad de lavede i går og slet ikke for en uge side. Der kan tabes mange penge på glemte timer.
Status
På projekter og projektopgaver kan en status angives. Oprettet, Vent, Venter intern, Venter ekstern og afsluttet.
Oversigt projekter
Alle åbne projekt opgaver vises først med link til projekt og selve opgaven. Herunder vises åbne projekter og til sidst afsluttede projekter med datoafgrænsning.
Oversigt timeforbrug
Time oversigten kan vises samlet pr. måned eller valgfri periode med forbrugte timer og fakturerbare timer.
Oversigt timeforbrug projekter
For hvert projekt vises timeforbrug for projektopgaver med totaler for timeforbrug og fakturerbare timer. Time oversigten kan vises samlet pr. måned eller valgfri periode.
Find glemte timer
Oversigten viser alle de opgaver som været åbnet eller rettet hver dag i måneden. Det gør at manglende timer nemt kan findes på de enkelte dage.
Hent dine aftaler fra telefonen
Din kalender på både iphone og Android kan hentes ved tryk på en knap.
Op til 6 kalendere kan hentes samtidig.
Login

Prøv lessto-projekt gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vi taler dansk.

Alle lessto systemer er udviklet i Danmark. Hvis der er noget du er i tvivl om i lessto projekt, er det gratis at få hjælp hos os og det er på dansk. Vi taler også gerne i telefon 60 60 58 66.

lessto projekt kan prøves gratis i 30 dage, ved at oprette en bruger her til højre. Prisen for at bruge lessto projekt er 147,00 kr. pr. kvartal. Det giver kun 49 kr. om måneden.

Med venlig hilsen
Lars Svane, ejer af lessto.
Login

Prøv lessto-projekt gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vil du vide mere om lessto?