Handelsbetingelser

lessto er ejet af

Monbjerg Pil og Print
Monbjergvej 5
8752 Østbirk
CVR 33314345

30 dages gratis prøveperiode:
Du har 30 dages gratis prøveperiode hvor alt funktionalitet i lessto kan bruges frit. For at kunne bruge lessto efter perioden må du oprette et abonnement under Konto ellers vil din mulighed for at uploade nye filer blive lukket. Du kan, under Konto, altid lave en csv fil af dine kalkulationsordrer og varer. Efter dette kan du også under Konto, slette dine data i lessto.

Abonnement:
Et abonnement koster 299 kroner + moms om måneden. Dette opkræves månedligt pr. faktura.

Stoppe abonnement:
Et abonnement kan altid stoppes ved at sende os en mail. Når abonnement perioden er slut er der stadig adgang til lessto, det er bare ikke muligt at overføre nye ordrer.

Dine data kan altid gemmes som csv filer under Konto. Efterfølgende kan dine data slettes under Konto.

Betingelser:
lessto kan på ingen måde gøres ansvarlig for direkte eller indirekte for tab af data, mistet salg eller brugt tid.

Sikkerhed:
lessto er SSL sikret så data sendes krypteret. lessto er beskyttet mod uautoriseret adgang af Wordfence.
Der findes ingen kundefølsomme data i lessto.
Under opsætning kan lessto indstilles til at køre demomode. Det gør at alle kostpriser skjules. Demomode2 gør at alle avanceprocenter skjules.

Som en ekstra sikkerhed bør man altid have en plan B for sin forsendelsesprocedure, hvis internettet er nede eller man af en anden årsag ikke kan bruge lessto.

Gratis hotline:
Hvis der er spørgsmål eller der opstår problemer kan vi kontaktes under menupunktet support, alternativt kan der skrives til mailadressen support@lessto.dk.

Virksomheds typer:
lessto er lavet som en service til mindre virksomheder med 1 til 100 ordrer om dagen. Hvis du vil bruge lessto til større virksomheder er du meget velkommen til at kontakte os. Vi kan lave en dedikeret server til din virksomhed.

Med venlig hilsen
Udviklerne fra lessto