lessto

Konto analyse

Din personlige kontoanalyse.
Med en kontoanalyse er det nemt at se hvordan dine penge bliver brugt. Efter et tekstfilter grupperes kontolinjer og totaler beregnes. Det sikrer også at der ikke pludselig dukker "underlige" poster op, uden at du opdager det.
Simpel og nemt.
Kontoanalysen er lavet så simpel som muligt, men med alle de funktioner som er nødvendige for at have et fuldt overblik over økonomien. Der kan spares mange penge ved at tage fat på de kategorier som er meget dyre.
Bankens analyse
De fleste banker har et godt system hvor posteringer kan grupperes lige som denne analyse. Disse systemer er dog meget fastlåste så det kun er muligt at gruppere efter lån, indkøb osv. Problemet opstår hvis du har forskellige banker, overførsler og flere konti, så er det svært at bevare overblikket.
Filer.
I din netbank kan du udlæse kontolinjer til en CSV fil. Udlæs en fil for hver konto. Disse filer indlæses i lessto og analyseres automatisk efter de filtre der er sat op.
Alt er valgfrit.
Kategori som SUPERMARKED eller LÅN kan frit ændres efter behov. Filtre på teksten kan også ændres og tilføjes.
Generelt eller specifik.
Der kan opsættes en kategori og et filter på et eller flere tekster som BILKA|REMA|SUPERB. Ved lån og overførsler kan dette gøres mere specifik, ved at angive hvilke konti kategorien skal gælde for. Det er også muligt at bestemme om beløbet skal være + eller - før det kommer i kategorien.
Aha oplevelser.
Selvom man har god styr på økonomien, kan det dog komme som en overraskelse at se hvor pengene forsvinder hen. Vi har alle en formodning om hvor meget der bliver brugt til afdrag, indkøb og alt muligt. Men at se tallene sort på hvidt er en helt anden sag.
Overraskelsen.
Min egen overraskelse kom da jeg så udgiften til biler. Vi har to biler, da vi bor på landet. Afdrag og forsikring havde jeg helt styr på. Men at benzin, mekaniker og kiosk indkøb var 3 dyreste post i min økonomi, det havde jeg ikke regnet med.
Gør noget! måske.
Om denne kontoanalyse gør at du vil ændre noget er ikke sikkert. Hvis der er penge nok er der ingen grund til at gøre noget. Men bare det at vide hvor pengene forsvinder hen er utroligt vigtigt.
Oplysninger som bruges.
lessto konto analyse bruger kun 3 felter i filen: Dato, tekst og beløb. Alt andet indlæses ikke. Filer gemmes ikke. Alle indlæste linjer kan nemt slettes.
Indlæs fra din bank?
lessto konto analyse kan lige nu indlæse CSV filer fra Danske Bank. Bruger du en anden bank, må du meget kontakte os på support@lessto.dk Så får vi også din bank med.
Opdeling af udgifter?
I analysen kan du ændre teksten på dine kontolinjer, så de kan komme i en anden kategori. Det gør at udgifter på tankstationen kan opdeles i fx. bilvask, benzin, mekaniker og fyringsolie til huset. Linjer med teksten DKK DK, DKK US osv. kan rettes til hvad det egentlig er der er købt.

Vi taler dansk.

Alle lessto systemer er udviklet i Danmark. Hvis der er noget du er i tvivl om i lessto kontoanalyse, er det gratis at få hjælp hos os og det er på dansk. Vi taler også gerne i telefon 60 60 58 66.

lessto kontoanalyse kan prøves gratis i 30 dage, ved at oprette en bruger her til højre. Prisen for at bruge lessto kontoanalyse er 300 kr. om året. Det giver kun 25 kr. om måneden.

Med venlig hilsen
Lars Svane, ejer af lessto.
Login

Prøv konto analyse gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vil du vide mere om lessto?