lessto.dk  
Nu er der 16 brugere på lessto kontoanalyse

lessto

Konto analyse

Brug dine penge rigtigt.
Med kontoanalyse kan du se helt ned i detaljen hvordan du bruger dine penge. Når du ved det, kan du se hvor der bruges flere penge end du ønsker og i stedet bruge pengene på de ting du gerne vil have.
Det gælder ikke om at spare.
Hvis du undrer dig over hvorfor naboen kan have den store BMW, så kan det jo være fordi han har masser af penge. Det kunne også være fordi han har lagt et budget og derfor ved præcis hvor han skal tage pengene fra til sin fine bil.
Kom ned i detaljen.
Vi bruger ikke kunstig intelligens til at lave din kontoanalyse. I stedet fortæller du hvad der er hvad. Det gør at lessto lærer din økonomi at kende og fremover ved hvad der er hvad. Kun efter hvad du selv har fortalt. Dette kan frit ændres hvis du vil se tallene på en anden måde.
Rigtige penge og overførsler.
Et kontoudtog kan være forvirrende og der kan være masser af poster frem og tilbage. I lessto fortæller du hvad der er rigtige penge og hvad der er overførsler. Hvis du overfører penge til din partner, så er det ikke rigtige penge. Det er først når din partner bruger pengene det bliver til rigtige penge.
Mange konti.
I lessto kan du indlæse alle dine og din families konti fra alle banker. Det giver et samlet overblik over hele økonomien og kan gøre penge til et fælles projekt. Det gør det også nemt at følge alle overførsler mellem konti.
Bankens ur.
I lessto kan du vælge at din måned går fra den 1-31, men lønudbetalinger og konto træk sker typisk sidst på måneden. Så du kan vælge at din måned går fra den 28 til den 27 i næste måned. Det giver et mere retvisende billede af månedens budget.
Hvor mange penge bruger du i forhold til andre?
Søgegrupper kan kobles til statistikgrupper i Danmarks statistik. Det gør at du nemt kan sammenligne dit forbrug med andres forbrug fordelt efter om du er enlig, har børn, er i parforhold og hvor stor din familie er.

Login

Prøv lessto konto gratis i 1 måned.

Opret bruger

Vi taler dansk.

Alle lessto systemer er udviklet i Danmark. Hvis der er noget du er i tvivl om i lessto kontoanalyse, er det gratis at få hjælp hos os og det er på dansk. Vi taler også gerne i telefon 60 60 58 66.

lessto kontoanalyse kan prøves gratis i 30 dage, ved at oprette en bruger her på siden. Prisen for at bruge lessto kontoanalyse er 147 kr. pr. kvartal. Det giver kun 49 kr. om måneden.

Med venlig hilsen
Lars Svane, ejer af lessto.
Login

Prøv konto analyse gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vil du vide mere om lessto?