lessto.dk
Nu er der 6 brugere på lessto Din aftensmad

lessto

Din aftensmad.

Lær din families madvaner at kende.
Lav god mad hele familien kan lide. Lær at kende familiens madvaner og lav en madplan sammen med hele familien. Der er rigtig mange penge at spare ved kun at købe stort ind en gang om ugen.
Undgå madspild.
For hver ret kan der angives om retten var super, OK eller ikke godt. Det største madspild i private hjem kommer fra retter, der ikke bliver spist op. Så lav mad alle kan lide og undgå at smide rester ud.
Hvad spiser din familie.
Det kan vælges at modtage en daglig mail som spørger om hvad i fik til aftensmad. Vælg på listen over jeres retter og i kan se hvad i spiser tit og hvad det er lang tid siden i har fået til aftensmad.
Retter
Når du opretter en bruger ligger der over 50 gode danske retter som giver inspiration til aftensmaden. Du kan frit oprette eller slette retter som passer til din familie.
Ugens madplan
Der kan laves en ugentlig madplan, hvor der vises tilfældige retter. Vælg en ret og den bliver blå og gemt. Lidt som en spillemaskine. Tryk på tilfældig knappen og der vises nye retter. Når madplanen er er færdig og hele ugen vises som blå, kan madplanen sendes som mail eller gemmes som PDF.
TOP 5
Der vises altid en top 5 over de retter i har spist mest det sidste år. I madplanen vises også antal gange i har fået retten. Det gør det nemmere at vælge retter, så madspild undgås og der ikke bliver spist op.
Dit køleskab
Når du finder rester i køleskabet og er i tvivl om hvor gammel maden er, så kan du se hvornår i sidst fik retten. Det gør det nemt at se om maden kan spises eller skal smides ud.

Login

Prøv lessto Din aftensmad gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vi taler dansk.

Alle lessto systemer er udviklet i Danmark. Hvis der er noget du er i tvivl om i lessto Din aftensmad, er det gratis at få hjælp hos os og det er på dansk. Vi taler også gerne i telefon 60 60 58 66.

lessto Din aftensmad kan prøves gratis i 30 dage, ved at oprette en bruger her til højre. Prisen for at bruge lessto Din aftensmad er 87,00 kr. pr. kvartal. Det giver kun 29 kr. om måneden.

Med venlig hilsen
Lars Svane, ejer af lessto.
Login

Prøv lessto Din aftensmad gratis i 30 dage.

Opret bruger

Vil du vide mere om lessto?